ShopABIL – realizam cu drag cumparaturi pentru colegii nostri nevazatori

,  / noiembrie 25,2020

ShopABIL!
Avem bucuria de a va anunta inceperea proiectului ShopABIL!

Un proiect care a luat fiinta ca raspuns la nevoile reale cu care se confrunta colegii nostri nevazatori.

Stim cu totii cat de greu e de multe ori sa inaintezi prin magazine cu cosul de cumparaturi, iar acum, in aceasta perioada dificila pe care o traversam, devine si mai greu pentru persoanele cu deficiente de vedere sa isi faca singure cumparaturile intr-un magazin.

Stim, veti spune ca sunt destule aplicatii care oferta livrarea acasa a cumparaturilor, insa trebuie sa tinem cont de un lucru, persoanele cu deficiente de vedere cu o varsta mai inaintata, de cele mai multe ori nu utilizeaza tehnologia actuala si cea asistiva, astfel plasarea unei comenzi pe o astfel de aplicatie devine imposibila. Deasemenea trebuie sa nu uitam un lucru, omul sfinteste locul, asta vor face voluntarii implicati in acest proiect, vor da utilitatea acestui proiect.

Ne adresam cu acest proiect nevazatorilor, membrii ai asociatiei noastre, care datorita varstei, a imposibilitatii de deplasare sau in lipsa unui insotitor au nevoie sa isi procure alimente si diverse produse necesare traiului.

Noi preluam comenzile, gestionam voluntari si le alocam taskurile, asiguram transportul acestora (atunci cand e cazul) pana la domiciliul beneficiarilor.
Astfel, contribuim la cresterea calitatii vietii colegilor nostri nevazatori din Oradea.

Serviciile acestui proiect sunt acordate membrilor ANR Filiala Bihor in mod GRATUIT!

In timp ne dorim sa extindem raza de acoperire a proiectului catre Zona Metropolitana Oradea, iar apoi catre intreg judetul Bihor.

Pentru informatii suplimentare va stam cu drag la dispozitie in intervalul orar 7:30 – 17:00 la telefon 0740292095, persoana de contact Mihai Merca.

Cei interesati sa beneficieze de serviciile desfasurate in cadrul acestui proiect ne pot contacta la 0740.292.095 pers. de contact: Mihai Merca

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut