Formular 230 Online

Pentru a REDIRECTIONA 3,5% din impozit, poti completa direct formularul de mai jos, il semnezi si apesi butonul de trimitere, acesta va ajunge la noi, iar tu il poti descarca gata completat.

Sa faci fapte bune, e SIMPLU, SIGUR si RAPID!


Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politicilor de confidentialitate / GDPR.

Asociatia Nevazatorilor Bihor este o organizatie non-profit care lupta permanent pentru protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati si are ca scop principal sprijinirea persoanelor cu deficiente de vedere din judetul Bihor si intreaga tara.
Ne dedicam activitatilor de promovare a incluziunii sociale si derularea de activitati si proiecte adaptate nevoilor specifice persoanelor cu deficiente de vedere.

Pentru a ne putea indeplini misiunea, avem nevoie de sustinerea voastra, a oamenilor de bine. Un mod simplu si rapid, fara niciun efort financiar de a ne sprijini este prin Redirectionarea a 3,5% din impozitul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi si sa semnezi formularul online disponibil pe site-ul nostru sau sa descarci formularul in format PDF, sa il tiparesti si sa il completezi in format fizic (acesta va trebui predat la Administratia Financiara sau sa il aduci la sediul nostru).

Banii colectati prin aceasta modalitate ne vor ajuta sa continuam activitatile curente si sa dezvoltam noi proiecte, tinand cont de nevoile reale ale persoanelor cu deficiente de vedere pentru care ne dedicam intreaga activitate.

Te rugam sa ne sprijini prin Redirectionarea a 3,5% din impozit. Fiecare gest conteaza si ne ajuta sa deservim beneficiarii nostri.
Multumim pentru sprijinul tau!