Film accesibilizat, 30 ianuarie 2022 – “Marti dupa Craciun”

, ,  / ianuarie 29,2022

Duminică 30 ianuarie 2022, nevăzătorii sunt invitați la film!

Postul TV Cinemaraton, în parteneriat cu Fundația Cartea Călătoare, transmite lunar un film artistic accesibilizat pentru nevăzători.

Duminică, 30 ianuarie, la ora 23:45, veți putea urmări filmul artistic „Marți după Crăciun” (2010), în regia lui Radu Muntean.

Postul TV Cinemaraton poate fi urmărit de abonații rețelei Digi sau prin intermediul platformei Orange TV Go. Dacă nu prindeți deja postul, rugați un prieten să dea o căutare automată pe televizorul dvs.

Marți după Crăciun (2010) Regia: Radu Muntean. Distribuția: Maria Popistașu: RalucaMirela Oprișor: Adriana Hanganu Mimi Brănescu: Paul Hanganu Gen film: Dramă.

Sinopsis Paul Hanganu e căsătorit cu Adriana de zece ani. Au o fetiță de opt ani, Mara. De șase luni, Paul are o relație extra-conjugală cu Raluca, o dentistă de 27 de ani. Bărbatul, care se chinuie să găsească timp pentru Raluca, familie și goana după cumpărături, hotărăște să-și ducă fiica la dentist încă o dată înainte de Crăciun. O schimbare neașteptată în programul Adrianei le aduce pe cele două femei în aceeași încăpere pentru prima oară. Întîlnirea îl obligă pe Paul să ia o decizie dificilă.

( Extras de pe situl Cinemagia.ro) Filmul a fost accesibilizat în anul 2015 în cadrul Proiectului „ Festivalul Naţional de Film pentru Nevăzători,” finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Fundația Cartea Călătoare

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut