Continuăm seria ”Miercurea de socializare”

,  / aprilie 27,2023

Dragii noștri,
Continuăm seria ”Miercurea de socializare”!
Pentru a vă face o idee ce înseamnă pentru noi și cum se manifestă, vă lăsăm aici câteva cuvinte de descriere: fețe zâmbitoare, atitudine pozitivă, angajament în activități și conversații, planificări și perspective, amintiri frumoase și amuzante, sprijin și ascultare. Pe scurt, consolidarea comunității persoanelor cu deficiențe de vedere bihorene.
Credem cu tărie într-un viitor responsabil, care dă dovadă de conștientizare și asumare, în care, precum spune și deviza, suntem ”toți pentru unul și unul pentru toți!”
Am observat în ultimul timp nevoia de vorbe bune, înțelegere și suport, iar totodată, o prezență crescută la acest tip de activitate – Fapt ce denotă că am creat un spațiu familiar, sigur și potrivit relațiilor interumane pentru beneficiarii noștri. Suntem tare bucuroși de acest lucrul!
Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul în fiecare miercuri pentru socializare, însă nu uitați că vă suntem alături oricând. Tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu noi.
Mulțumim participanților de ieri! Apreciem eforturile depuse de fiecare în parte!
Nu uitați, ne puteți găsi și pe:
Instagram: https://www.instagram.com/anr_bihor/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/asociatia-nevazatorilor-bihor/
Facebook: https://www.facebook.com/ANR.Bihor

#IDOradea #ONG #Nevazatori #ANR #ANRBihor #Socializare #Impreuna #Impact #Relatii #Interumane #Implicare #Activitati #Bucurie #Zambate #Pozitivitate #Povesti #Planuri #Perspectiva #Viitor #Sprijin #Incredere #Apreciere #Suntem_Aici #Responsabilitate #Multumim

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut