Atenționare!

,  / aprilie 06,2023


În ultimele zile, asociația noastră a fost sesizată cu privire la o așa-zisă campanie prin care un individ încearcă să comercializeze în numele Asociatia Nevazatorilor Bihor pachete cu pixuri.
Vă comunicăm că organizația noastră NU derulează niciun parteneriat/campanie cu vreo entitate și nici nu comercializează pixuri. Acțiunea este o înșelătorie, asociația noastră a început demersurile de identificare a persoanei care se recomandă a fi din partea organizației noastre și oferă spre vânzare diverse bunuri. Vă rugăm sa ne semnalați orice astfel de acțiune, pentru a putea lua măsurile legale care se impun în situații de acest gen.
Toate campaniile de Fundraising pe care le desfășurăm sunt realizate de către echipa Asociației Nevăzătorilor Bihor prin canale oficiale, de pe email-urile organizației (publicate pe site) și sunt însoțite de documente oficiale, înregistrate, ștampilate și semnate de către reprezentantul asociației.
Recomandăm tuturor oamenilor de bine să fie vigilenți, iar dacă vor să susțină o cauză, să se asigure că sprijinul lor ajunge la organizația care desfășoară acea activitate sau acel proiect și în niciun caz, să nu transfere sume de bani solicitate de vreo organizație în conturile bancare ale diverșilor indivizi care vor să profite de naivitatea/neatenția celor care vor să îi ajute pe cei aflați în dificultate.

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut