,  / octombrie 25,2022

Dragii noștri,
În perioada 17-20.10.2022 un #grup din cadrul #asociației noastre a #petrecut un #timp #frumos în județul #Cluj, la pensiunea #Sequoia. Prin acest sejur, proiectul nostru ”Tradiții și percepții accesibile nevăzătorilor” a ajuns la punctul său culminant, și anume concursul de cultură generală din tradițiile și obiceiurile românilor de altădată.
De asemenea, a avut loc ultima prezentare de tradiții dintr-un șir lung care a evidențiat toate zonele țării. Prezentările și experiențele senzoriale au făcut ca aceste activitati să fie unice, iar beneficiarii noștri și-au exprimat dorința de a continua și în alte domenii de interes aceste tipuri de prezentări.
Sesiunile cuprinse în calendarul de activități al proiectului au alternat cu diverse activități recreative adaptate nevoilor specifice, dintre care:
Plimbări cu #bicicleta #tandem; aruncări cu mingea la coș accesibilizat;

Aceste activități au fost foarte bine primite, însumând feedback-uri pozitive, iar noi ne dorim multiplicarea lor.
Ce alte #jocuri sau #activități ați dori să accesibilizăm? Scrieți-ne în #comentarii.
Acest #proiect este realizat cu sprijinul #Municipiului #Oradea și al Consiliului Local Oradea. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Oradea și nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia.

#ONG #Proiect #Traditii #Bihor #Oradea #Impreuna #IDOradea #PrimariaMunicipiuluiOradea #Activitati #Traditie #Romania #Popular #Accesibilizare #CulturaGenerala #Workshop #Nevazatori #ANR #ANRBihor #Dezvoltare #Invatam #Adaptare #Obiceiuri #Gherghef #Workshop #Accesibilizat #Țesut #Concurs #Cultura #Generala #Activități #Bicicletă #Tandem #Carturi #Sequoia #Arbore #Plimbare #Cal #Baschet #Darts #Table #Sah #Contact #Natură

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut