Workshop accesibilizat pentru dezvoltarea motricității fine – Gherghef de țesut

Dragii noștri,
Ieri am desfășurat minunatul workshop accesibilizat cu gherghef de țesut. Plin de culoare, entuziasm și implicare, acesta s-a desfășurat la sediul asociației, care s-a umplut de membri, uimindu-ne cu abilitățile pe care le dețin și pe care au fost drăguți ca să le împărtășească și cu noi.
Albastru, verde, galben, portocaliu, roz, roșu, negru, alb… culori vesele și pline de viață au fost înșiruite și țesute pe gherghef, cu o dibăcie aparte.
Mulțumim tuturor celor prezenți și sperăm să ne revedem curând pentru a continua munca frumoasa începută!
Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Oradea și al Consiliului Local Oradea. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Oradea și nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia.

#ONG #Proiect #TraditiiSiPerceptiiAdaptateNevazatorilor #Traditii #Bihor #Oradea #Impreuna #IDOradea #PrimariaMunicipiuluiOradea #Activitati #Traditie #Romania #NeamRomanesc #Popular #Accesibilizare #CulturaGenerala #Workshop #Nevazatori #ANR #ANRBihor #Dezvoltare #TaraNoastraRomaneasca #Invatam #Adaptare #Obiceiuri #Gherghef #Workshop #Accesibilizat #Țesut