Vizită la Muzeul Țării Crișurilor

La mulți ani, @Oradea!

Orașul nostru frumos și drag, cu prilejul zilei tale, zi de sărbătoare pentru toți orădeni, am ales să aflăm mai multe despre tine și să trecem pragul minunatului @Muzeu al Țării Crișurilor, unde am fost purtați într-o incursiune de mare amploare. Pe această cale dorim să mulțumim dnei muzeograf @Pop Nicoleta pentru modul excepțional de accesibilizare a informației primite, și celorlalți angajați ai muzeului care au făcut această experiență inedită. 

Apreciem disponibilitatea muzeului căruia îi mulțumim pentru că ne-a primit și ne-a asigurat ghizi pe toată durata vizitei noastre, într-o perioadă cu o asemenea însemnătate  pentru acesta – împlinirea a 150 de ani de la înființare. 

Informațiile primite au fost foarte interesante, acoperind viața de acum 500 de milioane de ani – de formare a planetei Terra, până într-o perioadă contemporană cu noi, redescoperind tradiții, obiceiuri și meșteșuguri nu demult puse în practică – contribuind astfel la proiectul nostru ”Tradiții și percepții accesibile nevăzătorilor”..

Săptămâna Bastonului alb este prilej de sărbătoare pentru persoanele cu deficiențe de vedere, așa că vă puteți da seama cât de plăcut surprinși am rămas la intrarea în curtea Muzeului unde am găsit covor tactil pe toată suprafața curții – accesibilizarea de care avem atât de mare nevoie! Apreciem responsabilitatea socială a echipei de management a Muzeului și îndemnăm cât mai multe instituții publice să urmeze exemplul!

Voi când ați vizitat ultima dată un muzeu și care a fost acesta? Spuneți-ne în comentarii.