Vizita Comisiei de Tineret a A.N.R. si minitur ghidat si accesibilizat pentru nevazatori al Municipiului Oradea.

Vineri, 24 septembrie 2021, Comisia de Tineret a Asociatiei Nevazatorilor din Romania a facut o vizita organizatiei noastre, prilej cu care, dupa terminarea discutiilor avute la sediul nostru din Oradea, am pornit intr-un minitur ghidat al obiectivelor turistice ale Municipiului Oradea.

La sediul organizatiei noastre, delegatia Comisiei de Tineret a Asociatiei Nevazatorilor din Romania, coordonata de Oana Mocanu, am discutat aspecte legate de implicarea tinerilor in activitatile si proiectele Filialei Bihor a A.N.R. si a filialelor din care provin membrii delegatiei, din care face parte si presedintele A.N.R. Bihor, Mihai Merca.

Turul ghidat al Muncipiului Oradea a fost organizat cu ajutorul unui om deosebit, un ghid care cunoaste foarte bine specificul nevazatorilor si prin calitatile si imformatiile pe care le detine ne-a facut un minitur cu informatii si descrieri foarte detaliate, care au facut ca acest periplu prin orasul de pe Crisul Repede sa fie accesibil nevazatorilor. Multumim din suflet domnului Mihai Vlaicu!

Dupa terminarea turului intreaga delegatie a Comisiei de Tineret s-a indreptat catre Casa de Odihna a Nevazatorilor Bihoreni din Negreni, jud. Cluj, loc in care sambata s-a desfasurat o sedinta de lucru a comisiei pentru stabilirea directiilor de actiune pentru urmatorul an. Aspecte referitoare la aceasta sedinta urmeaza sa fie publicate de catre Comisia de Tineret, informatii care vor fi disponibile si pe pagina noastra de facebook si siteul asociatiei.

Multumim pentru vizita Oana Mocanu, Anamaria Closca, Livia Tiron si Andrei Capdeffier, dar si celor care ne-au insotit Ana, Geo si Costi!