Sejur Antalya septembrie 2022

Încă o experiență de-a dreptul extraordinară petrecută împreună!
Din 1 până în 8 septembrie, un grup de 23 de persoane din cadrul ANR Bihor a avut plăcerea de a călători în Side, Turcia, fiind cazați într-un loc minunat, cu o mulțime de facilități de care ne-am bucurat. Am zburat din Aeroportul Oradea, căruia dorim să mulțumim pe această cale pentru profesionalismul de care a dat dovadă in acordarea de asistenta specializata pentru persoanele cu dizabilitati!
Odată ajunși în Turcia, Agentia Lucon ne-a asigurat transportul la hotelul care ne-a oferit cele 7 nopți de cazare. Amara Family Resort este situat la 65 km de aeroportul din Antalya, la 5 km de orașul Side și la 150 m de plaja proprie. Acesta dispune de 2 clădiri cu 3, respectiv 5 nivele, având un număr total de 443 camere cu vedere la mare, grădină și piscină.
În acest sejur ne-am lăsat răsfățați de toate facilitățile hotelului, iar ca activități extra am optat pentru:

  • vizită la Terasele Pamukkale – Locul unde se scălda Cleopatra;
  • vizită la Aquariumul din Antalya – pe lângă admirarea vieții subacvatice, am avut plăcerea de a trece prin Terrarium, Muzeul de ceară – Face to Face, și Cinematograful 5D.
  • experiența A&S Hamam, situat în Selimiye;
  • vizită la Olympia Jewellery Antalya și Feron – Leather and Fur.
    Această experiență a fost una de neuitat, în care ne-am distrat și relaxat împreună, lăsându-ne alintați și revigorați de apele Mării Mediterane.
    Sperăm să avem cât mai multe astfel de excursii, pline de zâmbete și voie bună.

#ONG #Excursie #Sejur #ClipeFrumoase #Vacanta #Turcia #ANRBihor #IDOradea #Hammam #MareaMediterana #AmaraFamilyResort #MediteranSea #VitaminSea #Relax #ChillWithUs #Enjoy #Holiday #Turkye #ANR