Oradea pentru toţi

Oameni pentru oameni! 🤗
✅ Accesibilizarea turistică a centrului istoric din Oradea pentru persoanele cu deficiențe de vedere, acronim ,,ORADEA PENTRU TOȚI!’’
✅ Apreciez mult inițiativa Fundaţiei de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor, mai ales că Oradea este în ultimii ani un promotor al unor acțiuni în premieră în ceea ce privește managementul obiectivelor turistice.
Totodată, mă bucur că propunerea pe care am făcut-o echipei Oradea Heritage, aceea de a dezvolta și proiecte care să se adreseze categoriilor vulnerabile, iată că acum se concretizează.
✅ Proiectul „Oradea pentru toți” este finanțat în cadrul programului „Corpul European de Solidaritate” și este implementat de o echipă de tineri voluntari implicaţi în activităţi de ghidaj.
✅ Acesta este realizat în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Urbană și Asociaţia Nevăzătorilor din judeţul Bihor și propune accesibilizarea principalelor obiective istorice din centrul istoric al municipiului Oradea pentru persoanele cu deficiențe de vedere.
➡️ https://www.oradea.ro/…/fundatia-de-protejare-a…

(sursa: https://www.facebook.com/arinapatriciamos/posts/134282025765646?cft[0]=AZUi_ibY9FQKbRN2aPBjRVz9V-XR0KcTaQwRV6JxZTku7pVZsPk_ljJofWa6UAVE_iDZYsxlkHY4oFzinOIpYx4wFgMRSGaqgjpPZK8NF4yqor04en1Bkz9O5_RDPSyROLCKLLUjufWtoF4XFncI8Ftst4JciI8gPq2n6dyYvCgXfNsouFG4wOshxBhTxcM7xqjNjbUX-LVvFU7MTSpNV5Qo7wofSImW1K3lVWSB9zRiSA&tn=%2CO%2CP-y-R)