Mihai Merca a fost reales in functia de Presedinte al A.N.R. Bihor in cadrul Adunarii Generale Electorale din 19 mai 2021!

  • Home
  • Noutăți
  • Anunturi
  • Mihai Merca a fost reales in functia de Presedinte al A.N.R. Bihor in cadrul Adunarii Generale Electorale din 19 mai 2021!
, ,  / mai 20,2021

Miercuri, 19 mai 2021, in cadrul Asociatiei Nevazatorilor din Romania Filiala Bihor a avut loc sedinta Adunarii Generale electorale.

La eveniment am avut onoarea sa ii avem alaturi pe doamna Anca Grama – Director al Directiei de Asistenta Sociala Oradea, dl. Tudorel Tupilusi – Presedintele Asociatiei Nevazatorilor din Romania si dl. Ion Risti – vicepresedinte al Asociatiei Nevazatorilor din Romania si presedinte al Filialei Timis – Caras-Severin a A.N.R.

Componenta Adunarii Generale a reprezentantilor Asociatiei Nevazatorilor din Romania Filiala Bihor este formata din 15 reprezentanti:

1. AVRAM AURELIA

2. AVRAM FLORIN

3. BOIȚ IOAN

4. BUZLE NICOLAI

5. DRĂGOI DOINA LIANA

6. KOVACS IOSIF

7. LASC IOAN CORNEL

8. LUCUȚ IONEL

9. MERCA MIHAI NICOLAE

10. MORARU NICOLAE

11. MOROȘAN ALINA

12. OLAH ENIKO

13. PARISEU ELENA

14. RADU FLORIN

15. ȘIPOȘ ELENA

In urma voturilor exprimate, dl. Mihai Merca a fost reales in functia de Presedinte cu unanimitate de voturi.

Postul de prim-vicepresedinte al A.N.R. Bihor a fost ocupat de un om de baza al organizatiei noastre, un sustinator neconditionat, avand multi ani de experienta in structurile de conducere ai asociatiei, dl. Nicolae Moraru.

Comisia de Femei a organizatiei este reprezentata in cadrul Consiliului Director de doamna Aurelia Avram, o persoana activa si echilibrata, aceasta ocupand functia de vicepresedinta. Doamna Dragoi Doina, a reprezentat filiala noastra la multe evenimente, este foarte implicata si activa, iar in urmatorii cinci ani a fost aleasa ca vicepresedinta al organizatiei noastra. Colegul nostru Nicolai Buzle a fost ales ca vicepresedinte, acesta fiind un om cu suflet mare, un bun organizator, mediator si o persoana foarte activa si devotata organizatiei noastre.

Asociatia Nevazatorilor din Romania Filiala Bihor va fi reprezentata in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Nevazatorilor din Romania de d-na Dragoi Doina vicepresedinte si de dl. Merca Mihai – presedintele asociatiei.

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut