Lansarea aplicației BlindHub

În data de 5 mai, cu prilejul Zilei Europene pentru Viață Independentă, lansăm aplicația BLINDHub – prima interfață online unde se întâlnesc universitățile, angajatorii și persoanele cu deficiențe de vedere într-un demers comun de valorificare pe deplin a oportunităților de educație și angajare.
Conținând instrumente precum video CV-ul și posibilitatea de a desfășura interviul online printr-un simplu cont de angajator, aplicația BLINDHub reprezintă o inovație pentru afacerea ta și pentru procesele de recrutare și selecție a personalului.
În acest context, echipa BLINDHub – Asociaţia Nevăzătorilor din România, Universitatea din Bucureşti și Fundația Orange – vă invită să participați la evenimentul de lansare a aplicației și să contribuiți la dezvoltarea incluzivă a mediului de angajare.
Proiectul este finanțat de Fundația Orange prin intermediul programului „Lumea prin Culoare și Sunet”, cel mai mare fond dedicat persoanelor cu deficiențe de vedere / auz din România.🤍🧡
Evenimentul va fi transmis și live pe Facebook, pe pagina Asociației Nevăzătorilor din România și se organizează cu respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului COVID-19.

(Sursa: https://www.facebook.com/BlindHub.ro/posts/491376702734979)