Invitați în cadrul Facultății de Medicina și Farmacie din Oradea

Sâmbătă, 7 mai 2022, Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (ASMO) a organizat în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea o întâlnire a studenților la care asociația noastră a fost invitată.
În cadrul evenimentului s-a făcut o prezentare a tehnicii de scriere și citire specifică nevăzătorilor, respectiv alfabetul Braille.
Evenimentul de informare și conștientizare asupra specificului comunității de nevăzători a fost foarte apreciat în rândul studenților, discuțiile purtate pe marginea specificului persoanei cu deficiențe de vedere i-a făcut să înțeleagă mai bine provocările și modul în care noi ne adaptăm stilul de viață și situațiilor de zi cu zi.
Evenimentul a fost susținut de către dl. Mihai-Nicolae Merca, Președintele Asociației Nevăzătorilor din România Filiala Bihor.
Apreciem foarte mult inițiativa Asociației Studenților Mediciniști din Oradea, evenimentul a fost unul interactiv, iar la finalul lui, organizația noastră și-a mărit numărul de prieteni, aceștia urmând să devină medici care vor oferi servicii de specialitate și persoanelor cu deficiențe de vedere din Oradea.
Mulțumim Viviana și A.S.M.O. – Asociația Studenților Mediciniști din Oradea!