Film accesibilizat

,  / octombrie 17,2021

Nu uitați, duminică 17 octombrie 2021, nevăzătorii sunt invitați la film!
Postul TV Cinemaraton, în parteneriat cu Fundația Cartea Călătoare, transmite lunar un film artistic accesibilizat pentru nevăzători.
Duminică, 17 octombrie, la ora 23:30, veți putea urmări filmul artistic
„București non-stop” (2015), în regia lui Dan Chișu.
Postul TV Cinemaraton poate fi urmărit de abonații rețelei Digi sau prin intermediul platformei Orange TV Go. Dacă nu prindeți deja postul, rugați un prieten să dea o căutare automată pe televizorul dvs.
București non-stop (2015)
Regia: Dan Chișu.
Distribuția: Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Gheorghe Ifrim, Dorian Boguță
Gen film: Comedie, dramă.
Sinopsis
„București Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, filmul este o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali în situații excepționale.
Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din orașul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață, moarte, cu fapte bune și rele, fără finalitate dar și cu umor și cu tandrețe, escalând ridicolul unor întâmplări și situații penibile dintr-o singură noapte. (Extras de pe site-ul Cinemagia.ro)

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut