”Faptele Apostolilor” 2022

Dragii noștri,
Ieri dimineață ne-am adunat la sediul asociației pentru a desfășura un concurs cu totul aparte, pe teme biblice – ”Faptele Apostolilor”. Participanții au uimit și de această dată prin cunoștințele și credința lor, iar mesajul care a primat a fost ”iubirea” – față de noi și de aproapele nostru.
Concursul a fost câștigat de dl Iosif Kovacs, sau Kopek pentru prieteni, urmat de dl Nelu Lasc și dl Romica Pusztai, pe care îi felicităm încă o dată pentru performanță și cultura generală!
Doamnele Elena Lasc si Adriana Romi Pusztai și-au sprijinit partenerii (participanți ai concursului), însă au dorit să continue munca începută în timpul Workshopului accesibilizat pentru nevăzători cu gherghef de țesut. Ne bucură să vedem o asemenea implicare, inițiativa venind din partea lor – ”Tradiții și percepții accesibile nevăzătorilor”, un proiect de suflet pentru noi și membrii noștri.
Ce concursuri ați dori să mai organizăm? Spuneți-ne în comentarii!

#IDOradea #ANRBihor #ANR #Nevazatori #Activitati #Saptamana #Bastonului #Alb #Concurs #Teme #Biblice #Impreuna #Comunitate #Blind #WhiteCane #Oradea #Bihor #Romania #Dezvoltare #Invatam #Adaptare #Obiceiuri #Gherghef #Workshop #Accesibilizat #Țesut