Excursia tinerilor nevăzători clujeni la Băile Felix

,  / iunie 06,2023

Dragii noștri,
Prin prezenta postare dorim să adresăm sincere mulțumiri și aprecieri partenerilor noștri Turism Felix, în special dlui Director General Florian Serac, deoarece aceștia au făcut posibil ca în data de 25 mai un număr de 40 elevi cu deficiențe de vedere și 10 cadre didactice care i-au însoțit să se bucure de o mini-vacanță binemeritată în Băile Felix.
Aceștia studiază în cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca, iar activitatea a avut ca scop îmbunătățirea cunoștințelor generale ale elevilor cu deficiențe de vedere, îmbunătățirea stimei de sine și a relațiilor interumane.
De asemenea, suntem recunoscători și partenerilor noștri Nestlé Professional Romania, cu sprijinul cărora am distribuit pachete către beneficiari și am adus încă un plus zilei de distracție!
Bucuria noastră se transformă mereu în recunoștință, tocmai de aceea apreciem eforturile tuturor celor care ne oferă suportul lor de-a lungul timpului! Datorită vouă reușim să fim mai aproape de misiunea noastră!??

#IDOradea #ONG #Nevazatori #ANR #ANRBihor #BaileFelix #Nestle #Vacanta #Soare #Bucurie #Distractie #Recunostinta #Misiune #Impreuna #Realizare #Constientizare #Dezvoltare

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut