Eveniment de încheiere BlindHub

,  / iunie 20,2023

Săptămâna trecută a avut loc evenimentul de încheiere al proiectului ”BlindHub” – finanțat de către Fundatia Orange, derulat de către Asociatia Nevazatorilor din Romania în parteneriat cu Universitatea din București.
Prin intermediul acestui proiect de amploare a fost construită prima aplicație mobilă de integrare profesională și educațională pentru persoanele cu deficiențe de vedere dar apte de muncă din România. Durata sa de implementare s-a desfășurat în ultimii doi ani, atingând obiective importante: 400 de candidați, 42 de angajatori și 4 universități din România.
Pe această cale dorim să adresăm sincere și cuprinzătoare mulțumiri tuturor celor care au făcut întregul concept posibil, în special dnei Dana Deac – Președinte al Fundației Orange! #PentruMaine credem cu tărie într-un viitor incluziv și ne aduce mare bucurie să știm că împreună facem diferența!
Dacă dorești să îți faci o idee despre proiect și multe altele, te invităm pe următoarele pagini:
✅Facebook BlindHub.ro: https://www.facebook.com/BlindHub.ro
✅Facebook Fundația Orange: https://www.facebook.com/FundatiaOrange
✅Facebook Universitatea din București: facebook.com/unibuc.ro
De asemenea, dacă ești persoană cu deficiențe de vedere și dorești să intri pe piața muncii, nu uita să folosești aplicația BlinHub, depsre care poți afla la: https://blindhub.ro/

#IDOradea #ONG #ANR #ANRBihor #BlindHub #FundatiaOrange #UniversitateaDinBucuresti #Proiect #LumeaPrinCuloareSiSunet #PentruMaine

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut