Doneaza online

Doneaza online

lei
Doneaza

Lucrurile minunate se pot intampla DOAR cu ajutorul OAMENILOR BUNI!


Donatii procesate in siguranta prin:

Asociatia Nevazatorilor Bihor este o organizatie non-profit care are ca scop principal sprijinirea persoanelor cu deficiente de vedere. Ne dedicam activitatilor de promovare a accesului la educatie, formare si incluziune sociala pentru aceste persoane, precum si dezvoltarii de proiecte care sa le usureze viata de zi cu zi prin cresterea autonomiei personale, imbunatatirea stimei de sine, cursuri si workshopuri, integrare pe piata fortei de munca.

Pentru a ne putea indeplini misiunea, avem nevoie de sustinerea oamenilor de bine!
Donatiile care ne sunt oferite ne ajuta sa ne continuam proiectele si activitatile derulate, sa le oferim persoanelor cu deficiente de vedere sprijinul de care au nevoie si sa raspundem prompt noilor provocari/nevoi cu care acestia se confrunta prin actiuni concrete.

Donatiile se pot face foarte simplu, sigur si rapid cu cardul, direct pe site-ul nostru. De asemenea, o alta modalitate de a face o donatie este sa ne vizitezi la sediul nostru din Oradea, unde iti stam la dispozitie cu mai multe informatii despre proiectele noastre si cum poti contribui la ele.

Te rugam sa ne sprijini cu o donatie, indiferent de valoarea acesteia. Fiecare donatie conteaza si ne ajuta sa ne indeplinim misiunea.
Multumim pentru sprijinul tau!

Sari la conținut