DASO ALĂTURI DE PRIMĂRIA ORADEA ÎN PROCESUL DE RECENSĂMÂNT

,  / martie 16,2022

Direcția de Asistență Socială Oradea s-a alăturat Primăriei Municipiului Oradea în procesul de recensământ al populației și locuințelor, eveniment de o amploare și însemnătate națională dar și locală.
Având în vedere faptul că este primul recensământ din țara noastră derulat, în cea mai mare parte digitalizat, necesitând o adresă de e-mail și un dispozitiv de accesare a acesteia ( PC, laptop, tabletă, telefon smart ), conectat la internet, îndrumăm cetățenii care nu dispun de aceste mijloace sau care au nevoie de ajutor, să ne contacteze la unul dintre cele 14 centre de pe raza municipiului Oradea, unde recenzorii de aici îi vor consilia și ajuta în completarea formularelor.
Centrele sunt deschise în perioada 14 martie – 15 mai 2022, de luni până duminică, în intervalul orar 12:00 – 18:00. Excepție fac centrele de auto recenzare de la sediul Primăriei Oradea și Direcției de Asistență Socială Oradea, al căror program este între orele 8.00 – 16.00.
Recensământului Populației și Locuințelor este un demers în interesul tuturor, ne privește pe noi toți, succesul acestuia relevându-se atât în plan economic, cât și social.

(sursa: https://www.daso-oradea.ro/ro/articol?slug=daso-alaturi-de-primaria-oradea-in-procesul-de-recensamant&fbclid=IwAR0LKEzu0W6HGMrkUPm6W3fIsskSOt9zyZHPEDbXnMkhKbLxbJfuiYlVlnA#)

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Bihor

Date de contact:

Adresă filială

Sari la conținut