Cautam Voluntari

Hai in echipa Asociatiei Nevazatorilor din Romania Filiala Bihor si implica-te in activitati ai caror beneficiari sunt semenii nostri, persoane cu deficiente de vedere.

Asociatia noastra cauta in aceasta perioada voluntari pentru proiectul SHOPABIL, un proiect care vine in intampinarea unor nevoi reale ale persoanelor cu deficiente de vedere care locuiesc singure.

Prin intermediul acestui proiect, cu ajutorul vostru, al voluntarilor vom face cumparaturile pentru aceste persoane si le vom livra la domiciliul acestora. Pentru inceput, proiectul se desfasoara pe raza municipiului Oradea, urmand ca in viitor sa il extindem si in Zona Metropolitana Oradea si intreg Judetul Bihor.

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii ai organizatiei noastre, nevazatori care locuiesc singuri sau cu familia (formata tot din nevazatori), care nu au posibilitatea de a merge la cumparaturi neinsotiti sau nu au pe cine sa trimita sa le faca cumparaturile necesare zi de zi.

Vrei sa acorzi suportul tau unei cauze reale care are nevoie de acest serviciu, INSCRIE-TE CA VOLUNTAR!

Pentru informatii suplimentare iti stam la dispozitie la telefon 0740292095 sau email merca.bhanvr@gmail.com, persoana de contact Mihai Merca.

Pentru inscriere ca voluntar completeaza formularul de la mai jos: