Bastonul alb si tehnologia asistiva intr-o combinatie ideala.

Articol preluat de pe pagina colegilor de la AMAis

Pentru nevăzători, bastonul de deplasare este echivalentul cu independența lor. Iar el este cu atât mai valoros dacă răspunde și altor nevoi, precum cea de informare și conectare la rețeaua de transport din oraș, detectarea obstacolelor chiar și de la nivelul capului și monitorizarea rutei de deplasare de pe mânerul bastonului.

Da, este posibil. Bastonul #WeWalk are aceste funcții care îi ușurează deplasarea utilizatorului.

Dar vestea bună abia aici este: împreună cu asociația Asociatia ZI de BINE vrem să oferim 70 de bastoane nevăzătorilor din țara noastră în cadrul proiectului „Ochii care nu se uită.” Facem asta fiindcă ne dorim să fim sprijin în simplificarea activităților zilnice ale nevăzătorilor și parteneri în aventura independenței lor.

Dacă ești nevăzător și vrei să primești un baston WeWalk, completează formularul de aici tinyurl.com/9hw8s7dz până în data de 10.04.2021.

După ce vom selecta cei 70 de beneficiari, în luna mai vom merge să-i cunoaștem și să-i învățăm cum să folosească bastonul în cadrul unui training. Ne vom da întâlnire în Iași, Cluj și București. Noi suntem tare bucuroși că Asociatia ZI de BINE s-a alăturat misiunii noastre de a crește incluziunea socială prin susținerea independenței nevăzătorilor, înainte de toate.

Dă vestea mai departe să ajungă formularul la cât mai mulți nevăzători sau prietenii lor.#InclusiveIsAMAISing

www.amais.ro