Access to Volunteering – chestionar pentru persoane tinere (A.N.R. Filiala ARAD)

Vă mulțumim că ați acceptat să luați parte la chestionarul privind accesul la voluntariat pentru persoanele tinere. Analizăm organizațiile societății civile și tinerii pentru a descoperi, dezvolta și disemina cunoștințele și bunele practici în domeniul voluntariatului incluziv. Chestionarul ar trebui să dureze sub 10 minute.

Accesul la voluntariat este un proiect livrat cu sprijinul programului Erasmus+ al Uniunii Europene. Echipa proiectului este compusă din Bangherang, International Service, Krik și Ofensiva Tinerilor, iar proiectul se desfășoară în Italia, Macedonia de Nord, România și Marea Britanie.

Scopul acestui chestionar este de a învăța de la tinerii cu dizabilități despre experiențele, ideile și prioritățile lor atunci când vine vorba de voluntariat. Asta înseamnă că majoritatea întrebărilor sunt destinate în special tinerilor cu dizabilități, dar există câteva întrebări la început pentru oricine.

De asemenea, vorbim cu organizații care lucrează în prezent sau intenționează să lucreze cu voluntari tineri. Vom folosi răspunsurile tinerilor și organizațiilor pentru a scrie un raport cu recomandări, care va ajuta voluntariatul să fie mai accesibil pentru o gamă mai largă de oameni.

Toate răspunsurile vor fi păstrate în siguranță într-o locație accesibilă doar echipei de cercetare, iar numele respondenților nu vor fi utilizate în raportare.

La sfârșitul chestionarului vă vom întreba dacă sunteți fericit să fiți contactat pentru un interviu de tip follow-up și cum preferați să fiți contactați.

Dacă aveți întrebări despre această cercetare, vă rugăm să ne contactați pe access2volunteering@gmail.com.

Vă mulțumim că ați participat!


1. Chestionar pt tineri cu dizabilitati:
https://docs.google.com/forms/d/1Qe37-WmitXkVyGnF5CeObvlu461iU7iu49nUhMizskY/edit