Accesibilizarea turistică a centrului istoric din Oradea pentru persoanele cu deficienţe de vedere – Testarea planșelor tactile de către nevăzători.

Proiectul Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice (FPMI) Bihor, desfășurat în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltare Urbană din București, voluntari orădeni și A.N.R.

Bihor de a accesibiliza cel puțin 8 obiective turistice din Oradea continuă și a intrat în perioada de testare de către nevăzătorii orădeni.

Un grup de beneficiari au intrat ieri în contact pentru prima dată cu planșele create și și-au exprimat părerile cu privire la accesibilitatea de care ele dau dovadă. S-au făcut sugestii, s-au analizat bine toate materialele primite și s-a exprimat entuziasmul cu privire la acest proiect.

Feedback-ul primit la sediul asociației noastre a fost trimis mai departe, pentru a asigura o bună desfășurare a acțiunilor următoare. 

Considerăm acest proiect a fi de mare importanță pentru comunitatea nevăzătorilor, atât a celor bihoreni și din țară, dar și a celor care vin din străinătate și pe această cale apreciem munca tuturor celor implicați!

La finalul întâlnirii noastre am discutat despre produsele tiflotehnice utilizate de nevăzători în viața de zi cu zi disponibile pe site-ul www.eaccesibil.ro – subiect de interes pentru întreg grupul prezent.

#ANRBihor #ANR #IDOradea #Accesibilizare #Oradea #Bihor #Romania #Nevazatori #Tiflotehnic #Planse #Tactile #Impreuna #Proiect #FPMI #ADUB #Turist #cod #QR #ONG #Adaptare